NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Bewoners die zijn overleden

Wijkagent en BOA

Komende werkzaamheden

Het laatste nieuws

MFC De Bogen

De vrijwilligers van deze
tuincommissie
kunt u
hier zien


Uw aanspreekpunt is Joop Eevenaar
E:
JoopEevenaar@VvE-DeBogen.nl


Bewoners die een vogelhuisje hebben geadopteerd in de binnentuin zijn:

    01 - Ton Tuinman

    02 - Joke en Otto Buttner

    03 - José en Bert Wübbels

    04 - Jeannette Flos

    05 - Nellie Baas

    06 - Jolanda en Ron Plomp

    07 - Erne en Otto Rietveld

    08 - Marga Mahu

    09 - Marijke Wisserhof

    10 - Alie en Evert Schafthuizen

    11 - Grand Café Alleman

    12 - Jel Boelen

    13 - Marja en Hans Kalfsbeek

    14 - Elly en Joop Eevenaar


Klik op een foto voor een uitvergroting

VOGELHUISJES

Alle vogelhuisjes zijn geadopteerd. Geverfd en van naam van de “adoptieouder(s)” voorzien.

Inmiddels heeft de tuincommissie alle 14 vogelhuisjes opgehangen in de binnentuin. Omdat het stormachtige weer een kijkje in de binnentuin niet aantrekkelijk maakt, alvast een aantal foto’s waarvan u kunt genieten. Nu maar wachten op het broedseizoen.

Kijk hier voor de foto’s (0222)

GEWELDIG SUCCES ADOPTIE VOGELHUISJES

Diverse bewoners hebben zich al aangemeld een vogelhuisje te willen adopteren. Joop is op pad gegaan en heeft al een hoeveelheid vogelhuisjes gekocht. Binnenkort zullen de huisjes worden geverfd daarna zullen de vogelhuisjes van naam worden voorzien en worden opgehangen.

Op de foto ziet u een paar van de nu nog ongeverfde vogelhuisjes. Wilt u er ook één adopteren, kijk dan voor meer informatie op het onderstaande bericht. (0122)

DE TUINCOMMISSIE GAAT VOGELHUISJES OPHANGEN IN ONZE BINNENTUIN!

De 14 vogelhuisjes hangen er niet voor niets. Het is namelijk om vogels te verleiden zich te vestigen in onze binnentuin.


Vogelhuisje adopteren

De vogelhuisjes hebben nog een doel. Je kunt namelijk een vogelhuisje adopteren voor een eenmalig bedrag van € 20,00. Dat geld gaat dan naar de tuin- en/ of activiteitencommissie van De Bogen. En die kunnen er hele leuke dingen voor organiseren voor onze bewoners.


We stellen u als bewoner van De Bogen in de gelegenheid om 1 of meerdere van de 14 vogelhuisjes te adopteren. Als u een vogelhuisje adopteert, wordt deze voorzien van uw naam. U draagt dan zorg voor uw eigen vogelhuisje. Gehoorde ideeën zijn al “Ik ga daar een vetbolletje ophangen”, “Ik ga pinda’s rijgen en daar hangen”. Graag uw aanmelding hiervoor doorgeven via webmaster@DeBogen-Harderwijk.nl.


De komende tijd gaan we dan monitoren of de vogelhuisjes in gebruik zijn genomen en door welke soort vogels. Ook hiervan zullen we op deze website van De Bogen melding gaan maken. Draagt u de toekomstige vogels in onze binnentuin een warm hart toe en wilt u hun wel en wee kunnen volgen, adopteer dan een vogelhuisje!

De Tuincommissie

ONZE BINNENTUIN

In ons complex De Bogen hebben we gezamenlijk een fijne binnentuin. Die kwam goed van pas afgelopen jaar in de coronatijd, een fijne plek om elkaar toch te kunnen ontmoeten op goede afstand, beschut en toch lekker in de buitenlucht.


Het bestuur en de commissies hebben vaak vergaderd in de binnentuin. Ook bewoners, die visite kregen, gingen vaker in de tuin zitten om elkaar te kunnen spreken en toch afstand te kunnen houden. Koelbox met drankjes mee en genieten maar.


In de tuin is er voor mensen met groene vingers altijd wel wat te doen. De Gresbo groenvoorziening doet het onderhoud en staat altijd open voor ideeën om het samen nog mooier te maken.


De tuincommissie overziet de tuin. En denkt bijvoorbeeld na over het vervangen van planten en hoe onze tuin mooi en opgeruimd kan blijven, en mede-organiseert af en toe een tuinfeestje voor onze bewoners.


Tuinonderhoud

  • Het in overleg met het bestuur en de huismeester vaststellen van het tuinonderhoud.
  • Het aan de hand van het onderhoudsprogramma en in overleg met de tuincommissie controleren van de werkzaamheden.
  • Het periodiek voeren van overleg met de commissie en het bedrijf welke het tuinonderhoud verzorgt.TUINCOMMISSIE